Boşanmalarla mücadele

Boşanmalarla mücadele

Boşanma kavgası, birçok duyguyu içeren tatsız bir olaydır. Bu dönemde, bir takım şeylerin uygun şekilde ayarlanması önemlidir ve bu nedenle, doğru yardımı çağırmak önemlidir.

Maalesef, gelecekteki eski ortakların birlikte anlaşmaya varamaması pratikte sık sık oluyor. Partiler bazen belirli konularda taban tabana zıt olabilirler. Böyle durumlarda arabuluculuk bir çözüm sunamayacaktır. Ortaklar, birlikte bir anlaşmaya varamayacaklarını önceden biliyorlarsa, derhal bir aile avukatını aramak akıllıca olacaktır. Doğru yardım ve destek size çok fazla zaman, para ve hayal kırıklığı kazandıracaktır. Kendi avukatınız, çıkarlarınıza tamamen bağlı kalacaktır. Müstakbel eski partnerinizin muhtemelen kendi avukatı olacaktır. Avukatlar daha sonra müzakerelere başlayacak. Bu şekilde avukatlar müvekkilleri için en iyisini elde etmeye çalışacaklardır. Avukatlar arasındaki görüşmeler sırasında, her iki taraf da sırayla bir şeyler vermek ve almak zorunda kalacak. Bu şekilde, farklı pozisyonlar çoğu durumda çözülür ve bir boşanma anlaşmasıyla belirlenir. Bazen ortaklar, uzlaşmaya hazır olmadıkları için hala bir anlaşmaya varamazlar. Böyle bir durumda taraflar arasında can sıkıcı bir boşanma ortaya çıkabilir.

Boşanmalarla mücadele

Kavga boşanma durumunda sorunlar

Boşanma asla eğlenceli değildir, ancak boşanma mücadelesi durumunda çok daha ileri gider. Çoğunlukla boşanma mücadelesinde çamur atılır. Partiler bazen birbirlerinin yoluna çıkmak için ellerinden gelen her şeyi yapmaya çalışırlar. Bu genellikle birbirine küfür etmeyi ve karşılıklı suçlamaları içerir. Bu türden boşanmalar çoğu zaman gereksiz yere uzun sürebilir. Bazen boşanma yıllar alır! Duyguların yanı sıra, bu boşanmalar da masrafları beraberinde getirir. Boşanma, taraflar için fiziksel olduğu kadar zihinsel olarak da yorucu. Çocuklar da söz konusu olduğunda, boşanma mücadelesi daha da can sıkıcı olarak yaşanır. Çocuklar genellikle boşanma mücadelesinin kurbanıdır. Bu yüzden boşanma ile mücadeleyi önlemek için mümkün olan her şeyi yapmak önemlidir.

Çocuklarla boşanma ile mücadele edin

Birçok boşanma mücadelesinde çocuklar, ebeveynler arasındaki mücadelede bir araç olarak kullanılır. Çoğu zaman çocukları diğer ebeveyne göstermeme tehdidi bile vardır. Her iki ebeveynin de boşanma ile mücadeleyi engellemeye çalışması çocukların yararınadır. Boşanma kavgası sonucunda çocuklar büyük zarar görebilir ve hatta bazen bir sadakat çatışmasıyla sonuçlanabilir. Annem onlara babalarının neyi yanlış yaptığını söyler ve babam bunun tersini söyler. Araştırmalar, boşanma mücadelesine katılan ebeveynlerin çocuklarının, boşanmış ebeveynlerin çocuklarına göre daha fazla sorun yaşadığını göstermektedir. Duygusal sorunlar ve depresyon riski artmaktadır. Okuldaki performans kötüleşebilir ve çocuğun daha sonra bir ilişkiye girerken sorun yaşaması daha olasıdır. Ayrıca öğretmenler, aile üyeleri, arkadaşlar ve ajanslar gibi partiler ağı genellikle boşanma mücadelesine karışır. Boşanma kavgasının bu nedenle çocuklar üzerinde psikolojik bir etkisi vardır. Sonuçta, her iki ebeveyn arasında. Aile hukuku avukatları Law & More bu nedenle boşanma ile mücadeleyi önlemek için elinizden gelen her şeyi yapmanızı tavsiye ederim. Bununla birlikte, bazı durumlarda boşanma mücadelesinin kaçınılmaz olduğunu anlıyoruz. Bu gibi durumlarda, aile hukuku avukatları ile iletişime geçebilirsiniz. Law & More.

Kavga boşanma durumunda danışmanlık

Boşanma mücadelesi durumunda doğru rehberlik çok önemlidir. Bu yüzden tavsiye, çıkarlarınıza doğru şekilde bakabilecek iyi bir avukat tutmanızdır. Hayatınıza devam edebilmeniz için avukatınızın bir çözüm araması ve boşanma davasını bir an önce tamamlamak için mümkün olan her şeyi yapması önemlidir.

Boşanmaya (kavga) karıştın mı? Aile avukatları ile iletişime geçmekten çekinmeyin. Law & More. Bu sinir bozucu dönemde size destek olmaya ve yol göstermeye hazırız.

Law & More